Träning dag 13/60

8 oktober                       Cannes

 Lång och stabil träning idag! 18 kuperade mil på cykeln och med betydande tryck hela vägen samt en kort och hård träning. Lite över sex och en halv timmes träning. Körde i princip IM-banan fast från Cannes.
Körde på väldigt lite energi; började dagen med ägg o bacon och fram till 14 mil drack jag bara vatten samt en kaffe. Var stark hela vägen hem men stel i ryggen av all nedförskörning. Jobbigare med kurvigare nedförskörning som här jfrt med USA med större och öppnare vägar som man kan svepa kurvorna igenom.
Min sätesmuskel är verkligen dålig för tillfället, den flammar upp av ömhet efter en tuff övning och är kass resten av dagen. Isar och stretchar försiktigt och det gör redigt ont när man kommer in på djupet på det onda och trycker. Behöver ha lite av Boulder-Julies tortyr-massage på den antagligen.
Hoppas jag kan springa distans imorgon. Får ta i detta när jag kommer hem.

Stretchade och körde en del Pilates-core på beachen i kvällssolen innan simning

-182 km cykel. 6.03 aktiv tid. 2510 höjdmeter.
Puls 140+ i klättringarna och 130 i snitt fram till första stoppet efter 2.40. Därefter lite lägre snitt men samma puls uppför.
Cannes-Mougins-Valbonne-Chateauneuf-Gourdon-Chaussols-Gréolieres-Coursegoules-Bouyon-Le Broc-Carros-Gattieres-Vence-Tourettes (ropade FUCKFUCKFUCKFUCKFUCK) –Le Bar sur Loup-Chateauneuf-Valbonne-Mougins-Cannes

-30 min havssimning med paddlar, ca 1800 m
bland annat 10xlängre intervall + 10×20 tag max

 

Det är mycket natur i naturen en la France

Det är mycket natur i naturen en la France

 

Med båda fötterna i sanden på stranden i slutet av dagen

Med båda fötterna i sanden på stranden i slutet av dagen

En reaktion på ”Träning dag 13/60

  1. Broc och Tourettses – på samma dag, det måsta vara tufft. Det är vackra nejder det där. Greolieres är en fin by, perfekt för fika. Var där i våras och tuggade i backarna uppför, och bromsade sönder tummarna o ryggen på väg ner.

    Hälsa alla Coles!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s