Sverigesimmet dagar 27-29

De två sista dagarna i Göta Kanal blev fyllda av motstånd, utmattning och en blandning av fysiska och mentala lågvattenmärken.

Jag tycker egentligen att motstånd är ett enastående verktyg för att skapa bestående värden och personlig utveckling. Efteråt. Men under tiden kan motståndet dra åt helvete.

20 km under dag 27 följdes av 21 km under dag 28, min kanske tröttaste och motvilligaste simning. Ever. Jag trodde mig inte ens kunna simma 100 meter den morgonen så det blev en personlig Golgatavandring (-simning) med alla världens kors att bära.

Jag hade fullt upp med att hålla mig på benen mellan slussarna och var dessvärre djupt asocial och introvert med min i-Pod på högsta blås. Jag ber om ursäkt till alla er som hejade på mig och som fick dåligt gensvar!

Fosterställning i Sjötorp.

Fosterställning i Sjötorp.

Äntligen färdig med Göta Kanal!

Äntligen färdig med Göta Kanal!

Gårdagen blev bättre! 10 odramatiska kilometer till Torsöbron i Vänern. Det känns som en lättnad att ha lagt Göta Kanal bakom sig.  Hoppas att inloppet till Vänern blev en vattendelare på många sätt:) Nya krafter och nya förhoppningar!

Going strong i Vänern!

Going strong i Vänern!

Här nedan följer två dagars filmer!

 

 

4 reaktioner på ”Sverigesimmet dagar 27-29

  1. Bra jobbat Jonas, vill bara tacka för ditt grymma intiativ. Förrutom alla positiva bidrag det leder till så har jag personligen tagit några kliv i simningen. Just för att jag har utmanat mig själv i tankar om vilka distanser som egentligen är rimliga att kämpa sig igenom, det har lett till en snabbare utveckling. Simning har därför blivit lite roligare sen jag började följa ditt sommarprojekt 🙂

  2. Jonas! Vi följde dig när du simmade i Göta Kanal (Töreboda-Sjötorp). Du gjorde-gör en stor bedrift när du simmar dessa mil till välgörande ändamål. Det är endast du som vet hur det känns vi andra tror vi vet :)! Hoppas du får in mycket pengar för det är du värd ! Hälsa till teamet. Helena o Roland, Vårgårda, vi på cyklarna..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s