Sverigesimmet, uppdatering!

De senaste dagarna har varit långa och hårda och jag är inne i grottan nu. Jag har inte mycket ork för annat arbete och det går ut lite över min rapportering tyvärr!

För bästa och senaste info så rekommenderar jag Sverigesimmets hemsida och vår Facebook.

Vi är just nu halvvägs över Vättern, precis enligt plan. Jag hade gärna satsat på att simma hela Vättern i ett sträck men det hade krävts helt perfekta förhållanden med vind i ryggen. Nu var det inte så och senare på dagen blev vädret rent hiskeligt dåligt så jag är glad att vi stannade på Fjuk halvvägs mellan Motala och Karlsborg!

Det är låååångt över Vättern:)

Det är låååångt över Vättern:)

Varje etappmål är en seger!

Varje etappmål är en seger!

Imorgon simmar jag från Fjuk till Karlsborg och jag hoppas att vindarna är bättre än vad de verkar just nu.

Jag har kommit en bra bit över hälften men det är fortfarande oerhört långt kvar och jag är glad för varje dag som min kropp och själ håller ihop det. Det här är ett fantastiskt projekt och en underbar sommarresa men det är samtidigt en kamp mot trötthet och inre demoner…

Se de senaste dagarnas filmer nedan!

En reaktion på ”Sverigesimmet, uppdatering!

  1. Skit i daglig rapportering Jonas! Den enda rapport jag vill är när Du når målet!! Otroligt bra jobbat och fullt förståeligt att tunga perioder kommer. Som du vet så efter regn kommer sol .. Stay well and healthy! Det här klarar Du, unga friska pojken ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s