Sverigesimmet dag 12 och 13

I förrgår nådde vi slutet på den första hårda tredjedelen av Sverigesimmet! Vi kom fram till Stegeborg, ca en mil från Mem och början på Göta Kanal. Nu är det slut på havssimning och stora vågor!

Stegeborg. Otroligt läckert och väl värt ett besök. Jag älskar min Sverigeresa!

Stegeborg. Otroligt läckert och väl värt ett besök. Jag älskar min Sverigeresa!

Jag har simmat 190 km under de första 12 dagarna och det har hittills varit ett underbart äventyr. Jag lever för rörelsen, färden, förflyttandet och den resande tillvaron. Att resa med min egen kropp som fordon är litet och stort på samma gång men jag älskar det!

Motvind i vattnet men medvind i sinne och själ!

Motvind i vattnet men medvind i sinne och själ!

Igår så hade vi dock en välbehövlig vilodag i Stegeborg men det kändes ganska konstigt att inte simma och jag är väldigt säker på att kommande simning också blir den tröttaste hittills, vilodagar suger nämligen:) Det är på vilodagar man blir sjuk, trött, skadad eller bara allmänt seg. För att inte helt och hållet drabbas av syresättningsbrist så tog jag mig ändå en 30 minuters jogg i de vackra östgötska omgivningarna.

Nu fortsätter simningen! Idag anländer vi Söderköping!

Glöm inte att stödja vår insamling till WaterAid och deras arbete för rent vatten och sanitet i tredje världen! SMS;a till 72980 med texten svesim200 eller donera valfritt belopp på http://www.sverigesimmet.se.

2 reaktioner på ”Sverigesimmet dag 12 och 13

  1. Hoppas att folk fattar vilken grym bedrift det här är och att du får allt beröm som du förtjänar.
    Jag vågar påstå att en övervägande majoritet av befolkningen inte skulle klara ens en av dina dagsetapper och det säger rätt mycket om projektet. Du är en sjuhelvetes atlet och det är omöjligt att inte bli inspirerad.
    Kör så det ryker Jonas!

  2. Conny Runbacken

    Du är ju helt galen du. På det mest positiva sättet. Stor beundran, skall följa dig här och se om vi kan möta upp dig någonstans mellan Karlsborg och Sjötorp. Kör hårt och lycka till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s