Cape Epic; basement recordings

Vi älskar Cape Epic! Och vi älskar Sydafrika. Finns det något att klaga på så är det ett nyckfullt och tillfälligt fungerande 3G-nät och access till Internetuppkoppling. Men jag inser samtidigt vilket perifert i-landsproblem det i sammanhanget är i ett land som under mycket lång tid brottats med så mycket större problem än så.

IMG_4763

De senaste dagarna har varit lika enastående som tidigare i veckan. Vi har brottats, stångats och jävlaranammat oss igenom värme, damm, oändliga klättringar och många många mil. Men framför allt har vi hänförts av den otämjda naturupplevelsen och den syreberikade glädje som timmar i sadeln ger upphov till.

IMG_4760

Nedan följer filmerna ifrån etapp fyra och fem (alltså, dag fem och sex)

 

 

 

 

En reaktion på ”Cape Epic; basement recordings

  1. snygg video, mr borsén ser sammanbiter ut! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s