Uppdaterad föreläsningstour i vår; ”Nakna Hälsan”

Jag har uppdaterat schemat till vårens föreläsningar; inte minst efter påtryckningar ifrån norra Sverige!

Schemat ser nu ut om följer:

 • Stockholm        25/1
 • Västerås            26/2
 • Skövde               27/2
 • Kristianstad      4/3
 • Malmö                5/3
 • Helsingborg      6/3
 • Göteborg            7/3
 • Stockholm         8/3
 • Umeå                 14/5   NY!
 • Piteå                   15/5   NY!

Min första Stockholmsföreläsning för året går av stapeln nästa vecka; missa inte att anmäla er dit ni som vill fånga mig. Platserna börjar att ta slut i skrivande stund!

Nytt för nästa år är att det också erbjuds, för de som vill stanna efter föreläsningen, en 45 minuters Q&A där man har möjlighet till ett mer personligt samtal i en mindre grupp.

Därför kommer också det flesta föreläsningar (ej Sthlm) att starta kl 17.00, och inte kl 17.30 som det står på annonsen.

Pris: 595 kr per person (fika och föreläsningsmtrl ingår)

Anmälan: colting@telia.com

Inbjudan ligger också ute på www.colting.se/pdf/forelasning_2013.pdf  OBS; foldern på nätet är inte uppdaterad med de senaste datumen.

Föreläsningen och de teman som berörs i stort kan sammanfattas som följer: Den Nakna Hälsan är den avskalade, minimalistiska, grundläggande och ursprungliga kärnan i det som skapar och stimulerar hälsa och vitalitet. Det är rörelse, mat, miljö och livsstil enligt den mall som skapats under flera miljoner år och som vi i högre utsträckning måste respektera för att må så bra som vi kan göra, prestera som vi önskar och se så bra ut som vi hoppas! Det är hälsa och livsstil utan den dimridå av köpt information som förvirrar och fördunklar vår inneboende intuition och kunskap och som fördummar tanke och handling.

 Under nästan fyra timmar kommer Jonas att leverera sina bästa tips, skarpaste resonemang och tydligaste argument som kommer att inspirera och motivera dig att göra de förändringar som du kan göra på vägen mot bättre hälsa och mer energi. Jonas föreläsningar brukar varva skratt med eftertanke och humor med allvar. Dessutom sticker Jonas mer än gärna ut hakan och punkterar konventionella åsikter och gamla kunskaper och bjuder in till diskussion.

Några kommentarer ifrån tidigare deltagare på mina föreläsningar:

”Detta var tveklöst den bästa föreläsning jag varit på! Ditt sätt att föreläsa med din energi och inlevelse passade mig perfekt. Även om ämnet är intressant är det lätt att nicka till om föreläsaren suger.” – Pelle

”TACK UNDERBARA UNDERBARA DU för att du står med fötterna på jorden och är så jordnära. Jag älskade din föreläsning och ditt sätt att använd orden på.” – Lena

”Vill bara tacka för en grymt intressant föreläsning igår där du verkligen lyckas fånga ens uppmärksamhet under de ca fyra timmarna som det höll på. Glimten i ögat och klockrena sanningar som verkligen får en att tänka efter.” – Daniel

”Jag ville bara berätta att jag fick en sån fantastisk kick av din föreläsning!
Jag fick en hel del bekräftelser på att jag är inne på rätt spår, men det kom så otroligt mycket input om så mycket annat!”
-Anne

25 reaktioner på ”Uppdaterad föreläsningstour i vår; ”Nakna Hälsan”

 1. Please – Norrköping också, jag har missat dina tidigare föreläsningar här!

 2. Wow, du kommer till Piteå! Bara 5,5 mil från mig i Luleå. Hoppas du påminner om föreläsningarna lite närmare. Annars så har du ju min e-postadress 🙂

 3. Vad gäller egentligen för datum för Skövde? 26 eller 27 februari?

 4. Vad hände med Oslo??

 5. Oslo 28/2 är inte längre aktuellt?

 6. Ber återigen om ett besök av dig i Kalmar 🙂

 7. YEEEEEEEEEES!!! (umeå)

 8. Om inte Kalmar, så kanske Växjö? 🙂

 9. Håller med Emelie! Umeå!!! 🙂

 10. Han var ju i Växjö innan jul 2012.

 11. Va f-n Colting, jag som hade sett framemot Oslo-föreläsningen :)! Hur många personer behöver du för att det ska gå runt? Skicka mig några broschyrer så ska jag se om jag inte kan hänga upp dem på Elixiagymen här i Oslo.

 12. Otippat med ett föredrag på en fredagkväll!?
  Jag tänker på stockholm 8/3..still on?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s