Klart med ”Nakna Hälsan”-föreläsning i Örebro 27/11!

Efter många mail från Närke, och med benäget stöd av superskrinnaren Johan Röjler, också han örebroare, så kör vi nu en special edition av ”Nakna Hälsan” i Örebro den 27/11!

Ni som har visat intresse via mail tidigare har redan fått en bekräftelse via mail. Ni som nu tycker att det här verkar spännande, maila mig på contact.colting@gmail.com!

Jag har ännu att uppdatera informationen på min inbjudan, men där finns all övrig information. Gå in här för att läsa om tider, pris och vad andra tycker om föreläsningen! Lokal i Örebro meddelas alla dem som anmäler sig, senast en vecka innan föreläsningen.

I övrigt kan jag konstatera att veckan flugit fram och jag har föreläst fyra dagar i rad. Idag blir den femte raka dagen med Halmstad och ”Nakna Hälsan”, om en stund. Jag önskar att jag kunnat frigöra lite mer tid för att fortsätta skriva om crossfit och andra ämnen som kommer till ytan i svallvågorna av den debatten. Tyvärr har jag inte riktigt hunnit, och/eller orkat mobilisera så mycket kreativ energi under de senaste dagarna.

Ni som väntar på ytterligare ett tillfälle att missförstå min syn på CF, styrketräning och generella tankar kring hälsa och livsstil, får helt enkelt vänta någon dag till. Och det är inte precis så att det saknas infallsvinklar att skriva från! Jag har läst några näst intill skrattretande bloggar och/eller kommentarer, som i sina försök att tolka vad jag skrivit hamnar långt ut i pseudoträningsträsket. Så långt ut att det är omöjligt att inte bli riktigt blöt om fötterna…

2 reaktioner på ”Klart med ”Nakna Hälsan”-föreläsning i Örebro 27/11!

  1. Fungerar inte med mailadressen, i svarsmailet går inte filen att öppna. Jag o sonen är intresserade av att komma ill Örebro och lyssna och bli inspiredade av dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s