Ny sponsor för 2012; ROLEX och ROB ENGSTRÖM AB!

Jag är mycket stolt över att kunna presentera ytterligare en samarbetspartner och sponsor!

Stockholms anrikaste uraffär, Rob Engström AB, sponsrar tillsammans med Rolex mig från och med våren 2012.

Rob Engström är ett av norra Europas äldsta urmakerier. Företaget grundades redan 1832 och har sedan dess legat centralt i Stockholm. Företagets ägare har sedan Robert Engströms dagar funnit sin efterträdare inom företaget, vilket borgat för att traditionen med kvalitetsur hela tiden förts vidare inom företaget.

 

 

Rolex är schweizisk urmakarkonst på högsta nivå. I mer än 100 år har Rolex varit arketypen för det funktionella, lyxiga och snygga armbandsuret!

Therese Gadd på Rob Engström AB säger så här om samarbetet med mig; ”I mer än 20 år har Jonas Colting inspirerat människor att nå sin högsta potential. Genom egna VM- och EM-medaljer i triathlon. Genom tiotusentals timmar av träning. Genom böcker, föreläsningar och vassa blogginlägg. Vi är därför väldigt nöjda med att knyta Jonas till oss då hans strävan efter utveckling och perfektion är synonymt med oss och våra produkter.”

Det känns oerhört förnämligt att få trä en Rolex över handleden! Jag är väldigt glad över att få möjlighet till det här samarbetet med ett av de mest respekterade varumärkena som finns, alla kategorier!

Jag är lika glad att Rolex och Rob Engström AB, dessutom producerar en rad annonser som fokuserar på mig och vårt samarbete. En annonsserie som kallas ”Time To Be Great”! Kolla in det kommande numret av Runner´s World.

26 reaktioner på ”Ny sponsor för 2012; ROLEX och ROB ENGSTRÖM AB!

 1. This will be the twenty-seventh year of our event, the SOS Triathlon, We are put on by the New York Triathlete Association a 501(c) dedicated to cardio vascular fitness through the sport of triathlon. SOS starts with a 30 mi. bike and is followed by a 4.5mi run, 1.1. mi swim, 5.5mile run .5mi swim, Run 8mi, Swim, and .5mi swim, and a .7mi run, to the top of a mountain where you can see five states, A great place to showcase ROLEX . SOS is very scenic and lends itself to be photographed videoed by many people. As you know the the sport of Triathlon is all about time, and Rolex epitomizes time pieces.
  For that reason ROLEX would be a great match for Survival Of the Shawangunks Triathlon, because of this uniqueness. SOS has over 200 participants,200 crew members. and 200 volunteers. We also have 8 aid stations where ROLEX could be showcased with signage. Mohonk Preserve employees http://www.mohonkpreserve.org/ and Mohonk Mountain The Mohonk House staff http://www.mohonk.com/ . The hotel has 265 rooms, with most rooms having at least double occupancy. There are day guests and spectators, so there are over 2,500 people involved with the Survival Of the Shawangunks triathlon.
  We have been covered by the YES Network http://www.youtube.com/watch?v=nMafTOVA6DM. Our title sponsor will be entitled to two 30 second commercials. The ”Survival Line” would be a fantastic back drop for scenic photographs with signage of ROLEX products. Thanks for your considering partnering with us. I look forward to speaking to you about our event. Please check out our web site, and video.
  Thanks,
  Don Davis
  845255 8221
  http://www.sostriathlon.com

 2. Jonas Colting won sos in 2009, We look forward to his return.

 3. Ja man tackar ja, fett med bling! Nu ska du också bara skaffa dig ett samarbete med Bentley och så spinners på den! 🙂

 4. Grattis! Boråsare förstår inte att du är vass!

 5. Big pimpin’ dogg! =)

 6. Hehe fick en bild av dig cyklandes med en stor tung guldklocka på armen i huvudet :). Kostar att ligga på topp helt enkelt :-D.

 7. Varför byter du sponsor (kläder, cykel)? Känns inte trovärdig.

 8. Just nu gråter jag lite över att jag missade din Nakna Hälsan-föreläsning i Stockholm. Såg det precis. Men jag hoppas att det kommer fler tåg?

 9. Japp så är det, men du kommer att säga att det är skäggbiffarnas hittepå eller nån stödstrumpa… Fakta? Neeeej det är dom andra det är fel på. Utvidga din horisont: http://www.dn.se/nyheter/sverige/for-mycket-kott-okar-risken-for-hjartsjukdom-och-stroke

  • Vore absolut intressant att höra Jonas tankar kring artikeln men läser man framgår det väl rätt tydligt att detta handlar om LCHP ? Low Carb High Protein.. och det är väl inget som herr Colting förespråkar? Lägger vi däremot till lite nyttiga fetter samt mycket grönsaker så tror iaf jag att hjärtat mår som en fröjd.

   • Citat:
    En förklaring till att kvinnorna fick hjärt-kärlsjukdomar kan enligt forskarna vara att de åt mycket proteiner från kött i stället för från växtriket. Rött kött kan öka risken för både stroke och cancer.

    Herr Colting spyr galla över vegetarisk kost, mycket kött ska det vara. Mmmmm gärna rått.

  • Att ni orkar… Ut och spring av bitterheten lite…

   • Johan: Känner du till du-reformen?

    Kan bara se en bitterfitta ovan alltså borde du väl skriva ”Att du orkar”.

    Personligen var jag mer intresserad av att höra Jonas tankar kring artikeln och kanske även tankar kring vissa journalisters bristande förmåga att läsa.

    Nu väntar en fin köttbit, diverse grönsaker och ett glas amarone!

   • Typiskt försvarstal av en colting-taliban 🙂

 10. Satan vad dött det var här…hade varit gött med lite nya inputs från Colting igen.

 11. Gissar att du har Submarinern, pics or it didnt happen!

 12. Kom igen nu Jonas, dags att uppdatera! 😉

 13. ”– Efter segling, lerduveskytte och ponnyridning kom äntligen en äkta svensk medalj som är dränkt i blod, svett och tårar, säger han och skrattar.”
  Ponnyridning!!! Sätt dig på en häst och ta en fältritt sedan kan du börja snacka.

 14. Ser fram emot fler blogginlägg Jonas! = )

 15. ny bloggsida eller?

 16. Varför sponsrar Rolex en motionär som Colting???

  Trovärdigheten är absolut noll!!!

  IT konsulten som springer skiten ur Colting, utan töntiga dieter och barfota skor.

  • Vad är du för en fjant? Kom igen när du har vunnit några VM- och EM-medaljer.

   • Fjant? Hur länge ska du leva på gamla meriter? Ö till ö gick inget vidare i år…. Inte vunnit en riktig tävling på hur många år sedan??? Pssssssss…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s