Ny sponsor för 2012-13; SHIMANO NORDIC!

Jag har nöjet att presentera en mycket spännande samarbetspartner för 2012-13; Shimano Nordic!

Genom samarbetet med Shimano Nordic kommer jag att jobba med varumärken som;

  • Shimano
  • Easton
  • Giro
  • Bell,
  • Vittoria
  • PEARL iZUMi
  • Pro

Därmed kommer alla mina behov av komponenter, kläder, skor, hjälmar, däck och kläder att täckas för alla sammanhang och för både träning och tävling!

 

 

Shimano Nordics marknadschef Stefan Börjesson säger såhär om vårt samarbete; ”Vi är otroligt glada att Jonas valt att samarbeta med oss, han har under en lång och framgångsrik karriär visat vad man som idrottare och människa kan åstadkomma med fokus på långsiktiga resultat, hälsa och välmående. En stor del i Shimanos värdegrund är just att bidra till hälsa och välmående och Jonas blir en fantastisk ambassadör för oss, då vi kan samarbeta i många olika former för att få fler människor att anamma en aktiv och hälsosam livsstil”.

Jag besökte Shimano Nordics huvudkontor i Uppsala och gick tillsammans med Stefan och personal, igenom mina behov av utrustning och material, och jag känner mig trygg i förvissningen över att jag blir väldigt väl omhändertagen!

Jag kommer nu att ha den förträffliga förmånen att få tillgång till marknadsledande varumärken, samlade under ”samma tak”, och få den bästa support som tänkas kan!

Under de senaste 90 åren har Shimano etablerat sig som världens ledande tillverkare av cykelkomponenter, tack vare sitt rykte som leverantör av innovativa och tillförlitliga produkter för alla förhållanden. Funktion och kvalitet har alltid varit deras honnörsord!

Mina två Argon-18 cyklar kommer då naturligtvis att vara utrustade med Shimanos komponenter, Easton träningshjul och Pro tävlingshjul!

Shimano förvärvade 2008 PEARL iZUMi. Och har tack vare detta förvärv idag möjlighet att erbjuda ett komplett sortiment inom komponenter, tillbehör, skor och kläder för cykel, löpning och triathlon.

 

 

Jag är självklart näst intill överväldigad över det här samarbetets möjligheter! Inte bara får jag tillgång till marknadsledande teknologi och utrustning på alla plan; jag får också möjlighet att jobba med att profilera och förhoppningsvis lyfta varumärken som ännu inte nått en stor publik i Sverige!

PEARL iZUMi är ett sådant varumärke! Jag måste säga att just inkluderandet av PEARL iZUMi är grädden på moset, löken på laxen och marsipanrosen på hela tårtan för mig! Om det funnits ett enda premiummärke av kläder, skor och cykelskor, som jag ifrån början av min karriär önskade jobba med, så har det just varit PEARL iZUMi!
I de triathlontidningar jag köpte 1990-91, så stod PEARL iZUMi ut redan då med verkligt innovativa, snygga och funktionella kläder; en nivå som de bibehållit ända sedan dess.

PEARL iZUMi som från början är ett japanskt företag, har nu sin huvudsakliga verksamhet i USA och Colorado.

Nivån på provokativa och innovativa annonser har PEARL iZUMi också upprätthållit, bevisligen:)

 

2 reaktioner på ”Ny sponsor för 2012-13; SHIMANO NORDIC!

  1. Vilka löparskor (modell) kommer du tävla i?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s