Butik Jonas Colting kommer hålla öppet även på måndag!

En kort update från infernot inne på Colting Communications AB´s verkstadsgolv, låter meddela att trots mycken kommers och mycken månglande, så kommer butiken att hålla öppet även i morgon måndag!

På allmän begäran, that is! Och jag har fortfarande mängder av massor av prylar och grejer och jag kan inte fatta att inte någon ännu köpt min helt nya filmkamera eller mina Look Keo-pedaler eller mina nya svarta Specialized cykelskor som glänser så fint borta i hörnet…

Men nu vet ni. Imorgon på Albanoliden mellan kl 18 o 21. Och det blir sista rycket med det här. För nu har jag nämligen laddat upp med många andra explosiva teman. Allt ifrån nya samarbetspartners (they keep comin´:), till träningsuppdateringar och närmast en svidande uppgörelse med krönikören Jenny Strömstedts text i gårdagens Expressen.

8 reaktioner på ”Butik Jonas Colting kommer hålla öppet även på måndag!

  1. Jag vill ha spezialisedskorna men jag bor inte i Borås…

  2. Hej Jonas, har du någon flaskhållarset att fästa bak sadeln?
    Typ xlab superwing eller motsvarande?
    Hälsningar David 0708 833 866

  3. Har du nokian (E71) kvar? Prisnivå?

  4. Vad är det för storlek och pris på tempohjälmarna? RB-Brandade antar jag eller?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s