Föreläsning i Borås den 8 maj och löpclinic i Göteborg den 9 maj!

-På tisdag, den 8 maj, har jag en öppen föreläsning i Borås, extrainsatt på begäran! Det är ett stopp på min ”Nakna Hälsan”-turné som jag dessvärre inte marknadsfört något vidare. Allt det där med att man inte blir profet i sin egen stad och så vidare:)

Hur som helst så föreläser jag sällan i Borås och om man är intresserad av att fånga mig och den föreläsning som så många lovordat, anmäl er till mig på contact.colting@gmail.com!

Föreläsningen är i Norrby IF´s klubbstuga vid Ramnavallen mellan klockan 17.30 och 21.15, och den kostar 495 kr.

Man kan läsa mer om föreläsningen här! Turnéplanen är utdaterad med temabeskrivningen stämmer.

-Dagen efter, den 9 maj, har jag min löpclinic ”Den Nakna Löparen” i Göteborg! Det är en clinic för alla dem som vill få hjälp med löptekniken, synen på löpning eller som vill få bukt med ett tungt och trögt löpsteg. Eller något för dem som alltid avskytt att springa men som gärna skulle vilja lära sig att tycka om det!

Den Nakna Löparen är ett 4-timmars seminarie som alltid är ruskigt uppskattat och där man får många nya ”verktyg” med sig hem som man kan använda i sin träning!

Läs mer om min löpclinic här och anmäl till contact.colting@gmail.com!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s