Cykla med oss igenom Sverige! I samarbete med Apotek Hjärtat och Hjärnfonden!

Om två veckor startar Tour of Sweden, mitt och Pasis träningsläger mellan Helsingborg och Narvik! Under två veckor cyklar vi runt 230 mil och adderar sim- och löpträning efter behag och möjlighet. För mig är det då som min riktiga grundträning börjar. Det är också ett viktigt test på min förmåga och kapacitet efter CAM/impingement-operationen och behandlingen för mitt skadade hamstringsfäste.

Vi körde det här lägret under 2009 och jag cyklade varenda meter under det lägret. Det var förbannat jobbigt. Jag vet att jag stod i duschen i Umeå efter etappen 28 mil och drog bort tre Compeed ifrån under pungen och skrek så högt att björkarna rodnade. Att cykla så långt dag efter dag har mycket övrigt att önska när man dessutom simmar och/eller springer varje dag dessutom. Desto mer bisarrt är det då att jag är tumultariskt upprymd inför stundande äventyr. Det finns nämligen en subtil charm med att tugga mil efter mil och vid dagens slut somna på ett nytt hotell i en ny stad. Och i städer som jag aldrig skulle besöka annars! Jag menar, Sveg? Vem fan åker dit annars? Vilhelmina?

ToS 2009, mellan Jönköping och Örebro

ToS 2009, mellan Jönköping och Örebro

 

I år har vi dessutom ytterligare ett syfte med vår cykeltour. Genom ett samarbete med Apotek Hjärtat och Hjärnfonden så är vårt mål att samla in så mycket pengar som vi kan under resans gång. Det gör vi framför allt genom att erbjuda deltagande på dagsetapper. Man betalar 300 kr och cyklar med oss (vi har flera ledare och olika farter) och de pengarna går oavkortat till Hjärnfonden!

”Gör gemensam sak med Jonas Colting och Pasi Salonen och cykla en dag för Hjärnfonden!
Mellan den 14 och 27 maj cyklar Jonas Colting och Pasi Salonen, två av Sveriges mest meriterade triathleter, i samarbete med Apotek Hjärtat,  igenom Sverige från söder till norr! Under parollen ”använd hjärtat och cykla för hjärnan” så är målet att samla in medel till Hjärnfonden. Och du kan cykla med under en etapp och därmed lämna ett värdefullt bidrag!
För 300 kronor så få du cykla med Jonas, Pasi och deras ledare under den aktuella etappen. Det kommer att finnas en grupp för både den tränade elitmotionären och en grupp för den som vill hålla ett lägre tempo.
Passa på att få värdefull träning inför exempelvis Vätternrundan eller njut bara av en härlig försommardag i sällskap med likasinnade. Jonas och Pasi kommer att bistå med tränings- och tekniktips under turen!”

Dessutom kommer vi att hålla kortare föreläsningar på Apotek Hjärtat under resans gång!

Läs om rutten, anmälan, föreläsningar och allt annat på den här sidan!

 

ToS-09. Någonstans på jakt efter jävla Gävle. Hoppas på mindre grusväg och bättre väder i år!

ToS-09. Någonstans på jakt efter jävla Gävle. Hoppas på mindre grusväg och bättre väder i år!

En reaktion på ”Cykla med oss igenom Sverige! I samarbete med Apotek Hjärtat och Hjärnfonden!

  1. Ilpo och Camilla från Gävle

    Kan informera om att den sträckan är asfalterad numera 🙂 Ser sjukt mycket fram emot triathlonlägret…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s