Flyttförsäljning del 1

Med risk för att det blir lite Blocket över det här så är mitt dilemma ändå det att jag flyttar ut från min lägenhet på måndag. En lägenhet som jag haft i över 11 år och som jag det senaste åtta månaderna haft uthyrd i andra hand.

Jag har förutom lägenheten spridit mina pinaler till inte mindre än tre förråd och en torkvind så det har varit en minst sagt tumultarisk process att sovra bland alla attiraljer. Inte minst då Elins smakfullt inredda hem knappast har plats för ett bohag till!

Så nu skickar jag mängder av grejer till vrakpriser! Den här söndagen är det möbler och liknande detaljer som gäller och nästa söndag är det den stora mängden kläder, träningskläder, pulsmätare, klockor, cykelgrejer, tävlingshjul, våtdräkter och annat som skeppas!

På söndag säljer jag följande, och mer därtill;

 

 

Ovan är mina mycket trevliga köksmöbler i lätt retrostuk med fyra svartklädda stolar samt mörkbetsat träbord, bilden gör knappast prylarna rättvisa här. 1000 kr eller så? Feel free att buda.

 

Massivt och stort träbord som på bilden är nedmonterat med stolsbenen framför. Klassiskt matsalsbord. Medföljer gör sex blåklädda stolar! Väger som ett as, därav min ovilja att ens flytta skiten ut från förrådet för en bättre money shot. På plats och monterat så är det en fröjd att dinera vid! Men ge ett bud bara!

 

Härlig spegelhurts av 50-tals snitt. Bytes mot en helkroppsmassage eller 800 kr. Typ. Även halv kropp kan tänkas.

 

Air conditioner för hemmabruk för någon som svettas lätt. Kostade 4500 kr men slumpas nu bort för ”ett tionde”. Som Jehovas Vittnen ungefär.

 

Jamen va fan, en luftrenare! Det ska man ha om man ämnar utföra mycken andning med sina lungor. Den  här är jag beredd att ge bort till den som bara kommer upp med varmt kaffe under kvällen!

 

Superklassisk resväska av retrostuk. Så smärtsamt sexig att man BARA vill resa. Vart spelar ingen roll. Med vem är oväsentligt. Så länge THE SUITCASE är med. Den här får bara ytterst sympatiska individer köpa och helst sådana som ondulerar väl.

Dessutom finns det mängder av mattor, hyllor, bänkar, hurtsar, brädor, bultar och rubankar som också separeras ifrån mina vidare livsöden. Om inte Pär ska ha mina brutala svarta fåtöljer så finns de också på marknaden. Dessutom har jag några bättre begagnade hamstrings som helst byts in mot några mjälla och  väl avslappnade skinkor.

Adressen är Torstensonsgatan 50 i Borås och tiden är 16.00. Att ni själva får bära och hämta behöver jag väl inte poängtera?

 

7 reaktioner på ”Flyttförsäljning del 1

  1. Jag är spekulant på spegelhurtsen.. Ingen massage men en tårta?

  2. Jäklar, synd att jag är i London då! Resväskan var ju tokhäftig! 🙂

  3. Kan man få luftrenaren på köpet om man även erbjuder en happy ending?

  4. Inga bud från Stockholm men du är roligare än Borat.

  5. Nu får du nog läsa på lite va?? Jehovas Vittnen ger inte 10:e 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s