Cykelläger genom Sverige, 14-27 maj!

Jag och Pasi planerar ett cykelläger genom Sverige! Den 14-27 maj kommer vi att arrangera en cykeltour mellan Helsingborg och Narvik, Norge.

Det kommer att bli i runda slängar 230 mil på 12 aktiva cykeldagar så det blir ett riktigt bra grundträningsläger som vill ha två stora veckor av träning. Vi kommer också att i största möjliga mån också att planera för löp- och simträning.

 

 

Den här typen av träning är mycket minnesvärd och ett upplevelsebaserat sätt att få in värdefulla timmar under vårkanten. Gruppdynamiken gör också att man höjer sig ordentligt och klarar påfrestningar som man annars värjt sig ifrån.

Målet är inte att cykla i någon max- eller tävlingsfart. Det kommer att bli jobbigt ändå. Genom en genomtänkt klungkörning med de starkaste i täten så kan man ändå hålla ihop en grupp av relativt ojämn kvalitet. Alla kommer garanterat att få uppleva en del ”private time” med solocykling men det är del av upplevelsen!

Vi har full support på det här lägret med buss, hotell och egen massör.

Jag hade initialt planerat att cykla Coast-to-Coast i USA, på samma sätt som ovan. Nu blir det inte så på grund av oförutsedda hinder. Vilka de är återkommer jag till inom kort.

 

5 reaktioner på ”Cykelläger genom Sverige, 14-27 maj!

 1. Vafan, alla dina planerade evenemang/läger ligger precis innan stockholm marathon…

  • That´s how we roll:)
   Men jag ska också springa Sthlm maran som coach åt min Elin så det funkar nog bra att både cykla o springa!

 2. OMG vilken lång cykeltur…lycka till!

  Mrs G

 3. Vilket grymt roligt initiativ. Låter som ni kommer att ha hur kul som helst tillsammans och det var inte direkt hysteriskt dyrt, heller. Hoppas det blir stor uppslutning.

 4. Låter underbart! Lite av en dröm jag har, att cykla Smygehuk – Treriksröset. Dessvärre kommer studierna ivägen. Dessutom rimmar 18500 kronor kolossalt dåligt med en students plånbok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s