Kom och fynda hos mig på fredag!

Jag har bisarrt mycket kläder och träningsutrustning som jag vill sälja!

Eftersom jag nu jobbar med Peak Performance och inte längre med Craft, så har jag enorma kvantiteter av tränings- och tävlingskläder som jag vill avyttra.

 

 

En del är helt nya och oanvända kläder som fortfarande har etiketterna kvar, medan en del är använt men fräscht.

Det är allt från underställ, tee´s, tröjor, jackor, tights, cykelkläder, längdskidor, vinter till sommar. Allt säljs billigt som bara den! 50-200 kr per plagg med mängdrabatter!

 

 

Dessutom har jag en del våtdräkter och udda plagg från Peak Performance och Sailfish med andra.

Det mesta, men långt ifrån allt, är i min storlek och det vill säga L-XL.

Om man är intresserad så ska man komma hem till mig och Elin på Rydalsgatan 12 i Borås, nu på fredag, mellan kl 17 och 20. Ingång på baksidan av huset igenom den öppna trädörren som går genom trädgården. Cash on delivery, naturligtvis!

Detta är ett engångstillfälle varpå återstående kläder skeppas till återvinningen. First come first serve. Kom och hjälp oss att rensa vår källare! Jag bjuder på julmust och krigshistorier.

Och maila mig INTE med frågor om specifika plagg för det orkar jag inte svara på ändå. Ni får komma hit och inventera själva.

16 reaktioner på ”Kom och fynda hos mig på fredag!

 1. Men vad fanken, jag kan tänka mig att köpa en hel del men har inte möjlighet att ta mig till Borås på fredag. Kan jag föra över och du skickar? Behöver våtdräkt L och allt möjligt behövs titt som tätt. Kan köpa osett för att det är du Och litar på att du plockar ihop något bra 🙂

 2. […] hours ago; Foppa; makalös idrottsman, sympatisk människa, men tveksam som modeikon. Källa: https://coltingblogg.com/2011/12/27/kom-och-fynda-hos-mig-pa-fredag/ Leave a Comment Name (required) E-mail (required) Website Formatting your Comment(Close)Formatting […]

 3. Jag hoppas att intäkterna oavkortet går till fattiga barn i Afrika…

 4. Dags att ta med tjocka plånboken nu då !!

 5. Peak Performance träningskläder är BÄST ! Bra val 🙂

 6. Skit också, det hade jag gärna gjort. Men det är lite för långt bort från Spanien. Lägger upp det för läsarna hur som helst.

  http://www.fettdieten.se/content/k%C3%B6p-coltings-gamla-tr%C3%A4ningskl%C3%A4der

 7. Fan, jag hade glädjeligen kommit och hört lite krigshistorier! Gött initiativ Jonas! God fortsättning på er!

 8. Kunde du inte ha stjälpt av lite på Clarion i samband med föreläsningen 7/12?

 9. Får man välja favorit-krigshistoria? I så fall är jag DÄR!

 10. Jonas,
  Ifall nagot av plaggen ar kvar tipsar jag dig om att ringa rektorn pa ditt narmaste gymnasium for att ett par ungdomar saljer resterande prylar pa eBay eller Tradera for deras nasta klassresa. Satt din autograf pa en av plaggen och se hur mycket de kan kamma in i vinst. Have some fun!

  Martin
  http://www.360decision.com
  Montreal, Kanada

 11. Säljer du cykelbyxorna du cyklade i till Båstad också? Kan i så fall tänka mig att svänga förbi och köpa en låda… 🙂 Har som målsättning att påbörja en svensk klassiker nästa säsong och vad passa då inte bättre än kläder burna av legenden Colting!

 12. […] att sälja av en väldans massa Craft-kläder och säkerligen en hel del annat också! Läs mer här. Dela det här:DelaFacebookTwitterLike this:GillaBli först att gilla denna post. från → […]

 13. Finns det möjlighet att bli ägare till en shake weight?

 14. […] Colting – Hälsokonnässör Gå till innehåll HemJonas ← Kom och fynda hos mig på fredag! december 30, 2011 · 12:37 f m ↓ Hoppa till […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s