Träning dag 15+16/60

 

Måndagen den 10 okt                            Cannes

Tänkte köra riktigt långt idag och det började väldigt bra med ystert humör och ungsprittande ben som trampade ur sängen innan det ens blivit ljust. Råfoodsbrorsan sov fortfarande tungt, förkyld som han är.
Dessvärre så ville min cykel annorstädes så att något sprucket, något skevt och något skavandes nödgade mig att cutta hem kort innan jag ens hunnit begabba bergen med mina morska muskler. Så det blev bara 2.5 timme o knappt 7 mil.
Nåväl, nöden är uppfinningarnas moder så jag red vidare på min beygynnande löptrend och tog på nytt båten ut till Iles de Lerins där jag sprang samma som igår. Det kändes bättre idag men benen tappade allt under de sista 10 minuterna; 45 km löpning inom ett dygn är little too close for comfort.
Simmade sedan hyggligt efter att vilat min bringa i solens strålar; körde 20 bland annat 20 reps x 50 hårda simtag med paddlar. Och, by God, de var hårda.
Sedan. Packning. Ostron. Vin. En vanlig fransk kväll helt enkelt.

-2.33 cykel aktiv tid, 72 km, 980 höjdmeter

-1.35 löpning distans, puls 135-152, jämn fart i tre varv

-0.45 simning öppet vatten, med 20×50 hårda tag m paddlar.

 

Tisdagen den 11 okt                                  Cannes-Borås

Mystiskt trött hela dagen. Nästan matt. Det slog mig i går kväll där jag knappt kunde hålla ögonen öppna men ändå hade svårt att somna. Inget bra. Men nu har ju brorsan sovit i samma rum och snorat så hans bugg har kanske satt sig i luren?
Lång dags resa fast ändå inte. Men allt kändes extra jobbigt idag; bära, vänta, köa, upp o ned, av o på, in och ut och så slut.
Övervägde en hel vilodag men mäktade ändå uppbåda intresse för en simning.Men det var allt. Vill ändå ha några kortare dagar innan jag gasar på igen emot fredagen. Resor och jobb och allt det där. Sängen och Elin lockar extra varmt idag. Väl där vill jag aldrig lämna.

-Simning 3000 m
300-250-200-150-100 frisim med 30 frekvens/fart och 20 glid per 50. 2×50 rygg mellan varje intervall. 10-15 sek vila rakt igenom.
15×100 paddel start 1.35. Lugn-medel-hård. Inget tryck. Trött. Fuck. Trött. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s