Who is Jonas Colting. Blogg med stor humor!

Det finns en alternativ Coltingblogg! Den heter ”Who is Jonas Colting. Harder. Better. Faster. Stronger.” Och den är fan i mig så funny! Personerna bakom, och jag känner mig veterligen dem inte, gör små teckningar och seriestrippar om min tänkta tillvaro och min filosofi. Eller kanske snarare, min icke-filosofi! Det är lite Jonas Colting bakom kulisserna eller unplugged, över det hela. Eller som en sorts roast, kanske?

Surfa in på hemsidan!

Jag känner mig hedrad, näst intill rörd faktiskt, att ha en egen ”fan-sida”! Även om den är dräpande ironisk så är det stor humor!

 

 

7 reaktioner på ”Who is Jonas Colting. Blogg med stor humor!

  1. Det där var ju faktiskt en helt fantastisk blogg. Väldigt underhållande.

  2. Haha – härlig humor ! Ser att det finns finess med glimten i ögat 🙂 Känn sig stolt Jonas – är avis på att ha en bunt med fans !

  3. Haha! Det där flödesschemat var riktigt roligt 🙂

  4. Kul att du uppskattar vår hyllning till dig (för det är det), vi kommer att fortsätta ”kommentera” dina åsikter och kanske även försöka recensera lite av dina hälso- och träningstips i framtiden.

  5. Gapskrattat flera gånger efter jag såg inlägget. Otroligt kul!

  6. Underbar blogg… mina kollegor undrar nog varför det asgarvas från mitt rum! Hoppas att båda bloggar fortsätter stenhårt på sina håll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s