Träning dag 7/60

2 oktober                 Borås

Var riktigt trött idag. Och jag visste det innan så jag tog den här dagen som en återhämtnings- och vilodag i flera avseenden. När man släpper ned garden efter att ha kört på turboväxeln så blir i alla fall jag tröttare innan jag blir bättre. Så jag simmade bara lite lugnt och kunde kort konstatera att jag var precis så off som jag misstänkte:)

Det värsta är att mina ben är helt förstörda. Och då menar jag HELT förstörda! Vet inte vad men misstänker att Crossfit-passet i kombination med resa, stående och cyklingen i går slaktade mina insidor och vänster baksida. Jag vill amputera och köpa nya.

 -25 min simning, 1100 m i lugna 50;or frisim/ryggsim

2 reaktioner på ”Träning dag 7/60

 1. Hej Jonas,
  Den här frågan kanske ställs i fel forum men jag känner en viss desperation och kanske är det fler som har samma bekymmer. Har sprungit i fivefingers i ca 10 månader och den senaste tiden drabbats av upprepade bristningar i höger vad! Jag vilar 1-2 v och kör tåhävningar men det kommer ständigt tillbaks och ung alltid när jag sprungit 1-2 km i lugn fart.
  Vad göra? Innan dess kändes/funkade löpningen bra med fivevingers.
  Ser fram emot göteborg 25/10!
  Allt gott
  /Fredrik

  • Du får ha tålamod! Testa att få behandling via massage och/eller ultraljud också, det låter som stelhet och spänningar i muskulaturen.
   Spring inte så långt i sträck heller, kör 3 min löpning + 1 min promenad och varva det till dess att du känner dig mer fit for fight.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s