Colorado Climbing Camp, dag 4

Jag och JD sprang starka 85 min i morse. Vi sprang runt sjön men hittade en fin stig för lite trail action. Vi öppnade upp det mot slutet och jag börjar känna igen min löpning. Ju mer jag tränar nu, desto bättre känns det i kroppen.

 

Kittad och klar att rulla.

Kittad och klar att rulla.

 

Det är alltid riktigt fint att starta en dag med en stabil löpning. Allt annat är bonus och gravy. Vi avnjöt en magnifik frukost på ett ute-café vid hotellet och kittade sedan upp oss för den korta och lätta cyklingen till Vail.

 

Klungkörning genom Frisco

Klungkörning genom Frisco

 

Idag var en designated lugn dag och vi hade en spektakulärt lugn cykling i en timme innan vi fikade. Jag passade på att leva lite extra med en apple fritter och starkt kaffe!

 

En kaka om dagen är bra för rutorna på magen.

En kaka om dagen är bra för rutorna på magen.

 

I Vail började det att regna. Men eftersom allt annat i hela området är högre och större än ute-poolen på Vail Raquet Club där vi bor, så kunde man tro att man skulle få simma trots lite fukt i luften. Men så fan heller, i USA har man i regel ett extremt överdrivet säkerhetstänk så det var tack och adjö när poolen stängde för att det åskade någonstans i fjärran. Jag hann simma 600 meter innan de tvingade upp mig under protester och svenska invektiv.

 

Lite regn har väl ingen dött av, iallafall inte i poolen...

Lite regn har väl ingen dött av, iallafall inte i poolen…

 

Gänget satt och väntade ut ovädret men jag tappade min mojo och bokade istället in mig på massage. Jag fick deep tissue under tiden som det spelades naturljud och fågelkvitter så att jag blev helt desorienterad och hallucinogen.

Imorgon är det tydligen mycket på agendan. Mycket klättring över tre bergspass men vi triangulerar oss tillbaka till Vail.

Jag ska börja Twittra också. Det är tydligen hett. Jag har ju en miniräknare att göra det på nu.

 

 

5 reaktioner på ”Colorado Climbing Camp, dag 4

  1. Grym RB outfit, finns det mojlighet att kopa nagonstans?

  2. Riktigt kul att du är tillbaka i bloggvärlden!

    Får man fråga hur länge lägret håller på? Får vem som helst komma dit eller är det bara proffs? Vad kostar det att vara på campet?

    Simon

    • Det är ett läger som arrangeras av Endurance Corner, det pågår i sju dagar. Kostar väl runt 2500 dollar, info finns på deras hemsida. De som är med är företrädesvis duktiga agegroupers som satsar på Ironman.

  3. Nu uppdaterar du bra din gamla galosch, fortsätt gärna så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s