Vinnare idag!

Dagen före vårt ”riktiga” läger börjar så körde jag en stadig träningsdag. 40 min löpning runt reservoaren, 2 miles simtävling och 110 km i bergen.
Simtävlingen vann jag våtdräktdivisionen i och Gordo var trea. Notera våra fina stjärnor som vi fick för det, antagligen gjort i Arts and Crafts.
Jag och Gordo med våra priser i simtävlingen från Kindergarten;)

Jag och Gordo med våra priser i simtävlingen från Kindergarten;)

 

3000 meter över havet, jobbigt att andas. Men de snötäckta topparna tröstar.

3000 meter över havet, jobbigt att andas. Men de snötäckta topparna tröstar.

 

Imorgon börjar vårt veckolånga läger som döpts till Colorado Climbing Camp. Schemat ser ni nedan. Förutom cyklingen som summeras till mellan 75 och 80 mil (upp eller ned) så blir det simning och/eller löpning varje dag.

Sunday July 31: Depart Boulder (5500 feet) @ 10:30 A.M. for Estes Park, Colorado (Elevation 7700 feet). Overnight in Estes Park. Total ride distance about ~60-65 miles (100K)
Monday Aug 1: Depart Estes Park and summit Trail Ridge Road (12,000 feet). Descend backside to Grand Lake. Regroup with late breakfast/early lunch in Grand Lake. Second Leg of ride: Grand Lake to Winter Park (9000 feet). Flattest section of the entire ride, but was rather windy last year. Options for evening swim in Winter Park. Overnight in WP. Total ride distance about 80-85 miles (140K)
Tuesday Aug 2: Options for morning swim in WP. Depart WP and summit Berthoud Pass (11,000), descend to Empire, Colorado, summit Loveland Pass (11,000) and descend to Dillon, Colorado (~9000 feet). Overnight in Dillon. Total ride distance about 60-65 miles (100K)
Wednesday Aug 3: Morning run with Longer option. Easy ride to Vail, Colorado with lunch @ Copper Mtn on the way. Summit east side of Vail Pass (10,000) feet. Finish with descent to Vail. Optional afternoon swim. Overnight in Vail, CO (Elevation 8200 feet) Total ride distance about 30-35 miles (50K).
Thursday Aug 4: Copper Triangle Ride. Start and Finish in Vail, CO. Summit Tennessee Pass (10,000), Fremont Pass (11,000) and Vail pass (10,000) along the way. Optional afternoon swim. Overnight in Vail. Total ride distance about 85 miles (140K).
Friday Aug 5: Optional morning swim in Vail. Ride from Vail to Idaho Springs, CO. Summit west side of Vail Pass (10,000) and Loveland Pass (11,000) along the way. Total Ride distance about 80-85 miles (140K). Overnight in Idaho Springs (Elevation 7500).
Saturday Aug 6: Summit Mt Evans (14,000) from Idaho Springs and descend back down to Evergreen on opposite side of Squaw Pass.
Finish in Evergreen. Total Ride distance about 60-65 miles (100K). Transfer from Evergreen to Boulder. Camp ends.

2 reaktioner på ”Vinnare idag!

  1. Kul att läsa, fortsätt gärna med dagliga uppdateringar och mycket bilder.
    Hur många är ni som kör erat ”riktiga” läger?

    Hälsningar från Småland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s