Snapshots från Italien

Igår gick jag upp tidigt. Tidigt för att vara på semester. Jag klämde en café americano i restaurangen innan jag grenslade min Canyon och cyklade de 12 milen till Sirolo. Magisk cykling. Magisk dag. Jag kanske stannar här.

En enkelriktad gata hindrar aldrig en italiensk cyklist. Skyltar ska ses mer som rekommendationer än regler.

En enkelriktad gata hindrar aldrig en italiensk cyklist. Skyltar ska ses mer som rekommendationer än regler.

 

Typisk italiensk cykelfrukost två timmar och sju mil in på träningen

Typisk italiensk cykelfrukost två timmar och sju mil in på träningen

 

Typisk italiensk väg och annalkande backe när man är på väg att bli trött

Typisk italiensk väg och annalkande backe när man är på väg att bli trött

 

Typisk italiensk strand i Sirolo.

Typisk italiensk strand i Sirolo.

2 reaktioner på ”Snapshots från Italien

  1. Ser fint ut åker själv till frankrike och cyklar om en vecka. Undrar vad du har för cykeldator/löpklocka/elektronik när du tränar? Tack för mycket inspirerande läsning , Magnus Sollentuna

  2. Jonas Jonas…du skriver så bra! Jag vill dock tillägga att även jag,som ensamstående tvåbarnsmor, kan lyckas med min träning så till vida att jag pusslar ihop mitt liv så att jag lyckas prioritera min träning. Jag har insett hur jäkla viktig träningen är för mig för att jag ska må väl och orka med min vardag med mina älsklingar. Jag älskar att träna och utan den skulle jag inte palla med. Vill man så går det!!! Har inga skyhöga men däremot normala mål med min träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s