Vrickad, stukad och trasig

Jag är hemma i Borås. Efter 15 mil i taxi och 65 mil i bil.

Jag vaknade upp i morse och kunde inte stödja på vänsterfoten. Det kom en akut smärta inifrån fotleden när jag lade vikt på benet. Det släppte något när jag väl vågade stå rakt men det kom ilningar och hugg då och då när jag gick runt. Antagligen vrickade, stukade eller sträckte jag ett ledband eller ligament vid något av alla de tillfällen som fötterna halkade, gled eller klämdes under de 16 eller så timmarna som vi ägnat åt att trampa runt bland stenblocken under de tidigare dagarna.

Fuck. Det kändes inte bra. Det kändes inte bra att lämna Jojje ensam. Det kändes inte bra att kliva av nu när den fina löpningen skulle till att börja. Det kändes inte bra missa det storslagna och vackra. Men framförallt kändes det inte bra i foten. Det kändes alldeles för jävligt om jag ska vara ärlig. Bara en ärkeidiot hade sprungit vidare.

Pratade precis med Jojje. Han var lyrisk över dagen. RIKTIG löpning, tydligen. 53 km inklusive någon felnavigering. Åh vad jag önskar att jag varit ute där med honom. Han är stark. Mycket starkare än han själv tror. Förvaltar han sitt kapital bra så gör han sub-9 i Frankfurt och kvalar till Hawaii i sin age-group.

När jag får möjlighet ska jag åka upp till Funäs och springa de tre återstående etapperna. Nu ska jag dricka vin.

13 reaktioner på ”Vrickad, stukad och trasig

 1. Jaha, vad tråkigt men det är ju som sagt inget att göra. Krya på dig nu!

 2. gör du rätt i (att dricka lite vin alltså) krya på dig å keep up the good work 😉

 3. Det var ju kuken också!!

 4. Hoppas du mår bättre snart och oroa dig inte för du fixar det nästa gång Jonas. Skål!

 5. Jag lider med dig, hoppas att det inte skadan är allvarlig och att du snabbt kan återhämta dig.

 6. Ledsen, jag hatar löpning, men mannen längst upp till höger på sidan är fin 🙂 Du kanske ska uppsöka vårdcentralen och få ett stödförband, eller en liten koll i alla fall? Krya på dig.

 7. Ledsamt 😦 Men klokt att gå av! Tack för all inspo till min urbana belägenhet… 🙂

 8. Fråga: vad tröstäter du när och om du tycker du behöver något extra?

 9. Hej, det kanske är allmänt känt men finns inte din websida http://www.colting.se kvar? Har blivit rekommenderad att botanisera lite där men den verkar inte fungera.
  Krya på dig i foten!
  Helena

  • Den är naturligtvis aktiv men webbhotellet Surftown har haft driftstörningar på grund av översvämningar.

   • Ur led är tiden, driftstörningar och fotvrickningar… Du är grym, hoppas foten ordnar sig snart, njut prinsesstårtan fram till dess!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s