Triathlondag

Tre pass, tre discipliner. Fin, fit och full i fan dessutom.

Simning på morgonkvisten med Tomas. Alidebergs ute-50;a. Varsin bana. Lyx i kubik.

Borås regerar!

Borås regerar!

Kort och hårt pass enligt följande;

300 frisim (25 frekvens+25 glid), 4×50 rygg, 4×50 fjäril, 4×50 frisim (fart/löst+polo/fists), 100 dubbelrygg

Huvudserien var på 1500 m och bestod av fem varv på 4×50 start 45´följt av 100 arm, löst på 2.30´. Tuff fart på 50;orna var målet. Jag pushade på och lade dem på 34-36 sek vilket är bra under alla omständigheter. Sjätte simdagen i rad så lite trötta påkar men jag red ut det.

Efter mat, vila, kontemplation och mer mat så var det cykelintervaller. På vinden. Helvetesvinden. Tänkte lite grann som Roddar´n som en gång i tiden sade, apropå att köra testcykel på sommaren, ”hellre bra än brun” Jävlar i mig. Stackars Roddar´n simmade ju inte som mig, så han fick se ut som en reklamfilm för Apoteket på halva blekvita kroppen ändå.

12 min stegrande uppvärmning och sedan 4×4 min på många hundra watt med svetten porlande och musiken dunkande. Tre min rullvila mellan varje. Trött som bara den blev jag.

Ut till Olle massör som knådade igenom mina ben under mina besvärjelser och höga rop av ömklighet över köttets svaghet. En espresso dubbel kopp efter det på Babbel och pussar i kvadrat innan jag knöt ihop dagens pulshets med 20 min easy jogging längs Trollstigen.

Kvällsvard på kött och rödkål med bär samt andra exotiska och sexiga frukter och nu känner jag hur det kokar i pannan och de röda blodkropparna bara förknullar sig i kubik och får tvillingar och trillingar. Mitt Vo2-värde pumpar upp sig och spänner musklerna.

4 reaktioner på ”Triathlondag

  1. Förknullar sig! Ha ha, underbart.

  2. Vilken härlig träningsdag, och vad bra du är på att lägga ord på dina ”hanlingar”.

  3. ”Kvällsvard på kött och rödkål med bär samt andra exotiska och sexiga frukter och nu känner jag hur det kokar i pannan och de röda blodkropparna bara förknullar sig i kubik och får tvillingar och trillingar. Mitt Vo2-värde pumpar upp sig och spänner musklerna.”

    Kött och rödkål låter som LCHFkost. Men det här med ”sexiga frukter” – va fan är det ❓

  4. Vi läsare väntar på nästa inlägg. Det har gått en halv vecka nu. Sover du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s