Perfekt dag

Lång lång sovmorgon och mjukt uppvaknande efter nästa 11 timmars sömn med flera sköna omsomningar i morse. Tittade på halva ”Road to Perdition” i sängen igår innan jag för gott stängde ögonen över den här midsommaraftonen. Elin hade redan somnat ifrån filmen en bra bit innan mig. Detta säger mer om hur trötta vi var och ska på intet sätt ses som en kritik emot den cineastiskt högkvalitativa filmen med Tom Hanks i huvudrollen.

Drack kaffe och åt lite fet youghurt med jordgubbar innan jag låg på soffan och växlade mellan Discovery Channel och en gammal Runner´s. Vid 13.30 drog jag igång det första passet och det blev fyra knallhårda stavgångsintervaller uppför Halénsbacken. Mina lungor kändes vida och djupa idag och jag var med. Det blev min bästa serie någonsin och ett testament till att Vo2 och kardio är riktigt riktigt starkt, högt och gott för tillfället.

Stretch, dusch och puss innan jag gjorde en shake på frukt, ägg, avokado, spirulina och annat kromosomhöjande innan jag åkte till kontoret för några timmars sorterande av papper. Dock helt avstressat eftersom det är helg och illusionen av att världen står still skänker ett lugn och känslan av att man kan komma ikapp.

Träning nummer två avhandlades på Kype med Tomas. Det blev 15  varv aquathlon i 5-4-3-2-1 ordning med stegrande fart och hög puls. Grymmaste träningen!

Med alla endorfiner i ordning ställde jag bilen hos Elin, tog en halv flaska Amarone och promenerade i splendid isolation genom kvällssolen till kontoret via Ica City där middag upphandlades. Det blev oxfilé o sallad samt annat.

Nu har jag suttit här o kollat SVT Play medans jag mailat, kvitterat och klistrat samtidigt som Bruce spelat bakom.

Riktigt bra dag,

food for thought

food for thought

3 reaktioner på ”Perfekt dag

  1. Ahhh…bra dag…speciellt promenaden till kontoret..Miljörätt!

  2. Hehe jag gillar tanken på att stärka sig med en halv flaska Amarone innan middagshandlingen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s