Recension av ”Nakna Hälsan”

Jag fick följande recension av min bok skickad till mig. Den är ifrån tidningen Aktiv Träning. Alltid kul med beröm!

good going on great!

good going on great!

Jag är kvar i Kitzbühl. Idag har jag stavgångat uppför Hahnenkamm. Piece of cake jämfört med att åka ned! Scarigaste åkturen någonsin;)

Nu är det simning och barfotatoffel innan det är grillparty på någon alptopp med edelweiss.

 

2 reaktioner på ”Recension av ”Nakna Hälsan”

  1. Hej !
    Jag läser din bok Den nakna hälsan .
    Fantastisk bra bok och bra skrivet , jag som aldrig direkt tränat eller tävlat . Sitter nu här 49 år gammal och gör upp planer för att göra en stenålderspromenads stig (kan man kalla det så). Har alltid gillat att vara i skog och mark , jaga toppfågel med hund är fantastiskt då kliver och ålar man fram i en 7-8 timmar , nu är det några år sedan vår hund dog och jag saknar det jätte mycket men eftersom jag inte är en jägare (min man är)
    så kan jag ersätta det med stenåldersträning . Japp nu sätter jag igång.
    Tack för boken ser fram mot nästa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s