Vykort från fronten

Strandvy ifrån min handduk med oidentifierbar sandig kroppsdel i bild

Strandvy ifrån min handduk med oidentifierbar sandig kroppsdel i bild

Visst var det motvind ned till kusten. Och visst fick man tugga lite hårdare och längre än vad som var tänkt. Men who cares? Det stora lugnet infann sig på sanden i stranden. Några avokados, lite lax och en näve nötter senare så var vi nere för räkning en stund.

Inga moln på vår himmel en så´n här dag. De hade väl blåst inland till Borås. Tro f-n det! Vad var vitsen med all den vinden annars.

Sedan var det löpning igen. Varpå vi chockades hårt när Mikey B insisterar på att följa med. I sina Vibrams som han köpte på Hawaii men som jag aldrig sett honom springa i. Faktum är att jag aldrig sett honom springa mer än någon rusch då och då under våra stenålderspromenader. Visserligen är han en av de mest atletiska personerna jag vet och hade en lysande karriär som ungdoms- och juniorsimmare innan det blev för roligt att göra andra grejer. Som tjejer.  Grejer med tjejer.

Micke B going primal

Micke B going primal

Nu är han åtminstone värd någon typ av medalj. Ska se om jag har någon över hemma. 9 kilometer barfotasko laufenmachen. Grymt. Så lite som han har behövt att träna innan så är han väl i samma klass som Thobster och jag på att springa någon gång i mitten på nästa vecka.

Har haft en anständig träningsvecka. Mängder av syre och sol.  Men mycket vill ha mer. Funderar på att åka till Kype och simma några längder nu. Kvällsdopp. Ska tänka på det i typ tre minuter och väga balansen mellan min ”obsessive/compulsive behavior”-personlighet, nyttan, vådan och lusten.

En reaktion på ”Vykort från fronten

  1. Blev mäkta förvånad när det var Colting och hans vänner som jag sprang efter, längs Apelvikens strand och runt Subbe. Hade jag inte varit så inne i min ”bubbla” så hade jag nog stannat kvar i luftdraget, istället för att luffsa förbi. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s