Och se´n då?

Livet är lätt när det är litet. Dagen är rak när färden går framåt. Agendan är tydlig när man har ett konkret delmål.

När vår lilla cykeltour nu närmar sig sitt slut så fann jag mig själv med tusen tankar i huvudet i går kväll. Fick svårt att sova. Om det berodde på övertrött kropp, det blötvarma rummet eller spänning och förväntan över dagens 17 mil i förmodat regn, vet jag inte. Men jag vet att när den vanliga vardagen tränger sig fram så tittar det fula brainstormarmonstret fram och ska konspirera vilket får mig att transpirera.

Den här tankarna ledde ingenstans. I alla fall inte igår kväll. Och inte ens nu med kaffe i kroppen. Om lösningen är att jag ska fortsätta att cykla 17 mil om dagen är väl tveksamt. Men det påminner mig om det jag vetat länge och det är att det lilla och enkla livet är det lätta och klara.

Och ja, det regnar som fa-an här i Värnamo nu på morgonen.

Time to HTFU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s