Colting Camp

Vi är två dagar in i årets Colting Camp och jag är rätt mosig i huvudet såhär miss i nassen. Våra 26 campers ligger förhoppningsvis och sover de rättfärdigas sömn på Scandic Plaza. De har sprungit, cyklat och simmat idag samt masserats och ätit som hästar. Sån´t blir man trött av. Och man blir trött av att coacha också. Fast mest av lite för lite sömn emellanåt,

Det är mycket nu. Men det är kul saker. Så det är mycket roligt nu. Ha ha ha-roligt. Men det är skönt att få saker ur händerna och bli klar och det är lite för många lösa trådar som är uppknutna nu för att kunna softa in i mörknande sommarkvällen.

Imorgon är det triathlontävling och jag vet ännu inte om jag ska köra än. UPS har nämligen inte levererat mina våtdräkter. Än! Och jag har pratat med dem minst tio gånger. Det är mitt eftermiddagsnöje numer. Det finns ju stor humor i detta.

En reaktion på ”Colting Camp

  1. Anlita jetpak istället för säker leverans o stöd boråsföretag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s