Gävle revisited

Jag ska strax åka till Gävle. Via flyg och tåg. Samt SUV. Men den ställer jag på Landvetter.

Jag ska föreläsa ikväll och det kan bli ett gävla drag. Ursäkta ordvitsen men jag känner mig så Lasse Kronérskt fyndig idag. Eller Arne Hegerforskt debil, pick one choose one whatever. Vill man se mig live and direct ikväll så kolla in den här sidan!

Förra gången jag var i Gävle så cyklade jag dit. Ifrån Örebro. Det var 28 mil i regn och rusk. Jävla Gävle, liksom. GPS;en lade också av. Garmin chickenshit, naturligtvis. Så vi var någonstans i mellan-Sverige och undrade vart i hela Närke Gävle låg. Och Närke tog aldrig slut kändes det som. En del tappade modet och hoppade in i bussen (inga namn men…. Jojje, when the going gets tough, och allt det där…)

Gävle goes Azerbadjan under ToS 2009

Gävle goes Azerbadjan under ToS 2009

4 reaktioner på ”Gävle revisited

  1. SJUKT bra, inspirerande och motiverande föreläsning ikväll!
    Önskar bara att jag hört dig för typ 10 år sedan, innan jag ”halvsabbat” min kropp, men nu blir det nya tag och jag har aldrig varit så sugen på att åka upp till Hemlingby (friluftsområde i Gävle) och klättra på stora stenar, kasta de mindre och träna upp fötterna.. 🙂
    TACK för ikväll!

  2. Scanic? Ni får ta med Er tält nästa gång 😉

  3. Tack för en mycket inspirerande kväll!

  4. Hahaha, du skriver så sjukt roligt. Tack för underhållningen. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s