P1´s Kropp & Kamp; Kamp; Själ och min sushiteknik

Förutom att programledaren missade vilken tävling jag vunnit på Hawaii, i sin presentation, så var intervjun helt OK och programmet bra i sin helhet. Som program på P1 för det mesta är.

Man kan lyssna här.

Jag i Gamla Sta´n

Jag i Gamla Sta´n

Jag gjorde intervjun i förra veckan och var uppe på redaktionens spatiösa kontor i Gamla Sta´n, högst upp i ett 1600-tals hus vars trapphus man kan tänka sig att Bellman hånglat i. Alternativt spytt.

Jag bröt en aning emot mina egna regler i morse när jag inte sov miss i nassen utan gick upp tidigt för att crawla med Erik. Efter det var det fysträning med sjukgymnast i olika omgångar innan jag och Elin käkade sushibuffet. Naturligtvis tillämpade jag min speciella teknik för sushibuffet som innebär att jag tar typ 28 bitar laxsushi och lägger dubbel lax på 14 av dem och lämnar resten.

Dessvärre blir det 14 rislik kvar och jag misstänker ett personalen på Eest ogillar den här tekniken. De vill ju naturligtvis att folk ska pynta hundra spänn och sedan äta mängder av ris för det kostar ju ingenting. Jag är emellertid inte där för att äta bulkfoder så jag kör den här tekniken till dess att någon vågar yppa en protest varpå jag ämnar diskutera konceptet ”buffet” med vederbörande. Jag försöker dock gömma undan risliken på ett diplomatiskt och diskret sätt. Bland annat puttade jag över några lik på Elins tallrik. Ingen bråkar med en söt tjej. Ibland brukar jag knöla ned lite ris i servetten. Ungefär som en anorektiker som låtsas äta alltså. En risanorektiker.

Jag har också fått mina första missnöjeskommentarer här på bloggen, så roligt! Det är alltid underhållande med gnölpellar som inte fattar ironi eller som helt enkelt stör sig på åsikter som inte är strömlinjeformade eller i förhand godkända av de kastrerades riksförbund.

Och jag som inte ens har skrivit vad jag tycker om damfotboll än!

4 reaktioner på ”P1´s Kropp & Kamp; Kamp; Själ och min sushiteknik

  1. Du roar – I like – synd att inte alla har en glimt i ögat!

  2. Per (fast inte samma Per)

    Nu är jag ju iofs vansinnigt fotbollsointresserad, men så vitt jag har förstått det brukar väl damernas landslag göra bra mycket bättre ifrån sig än herrarna i den internationella konkurrensen?

    (Och ursäkta en måhända fördomsfull gissning att du inte gillar damfotboll, om det är din favoritsport ber jag så mycket om ursäkt om jag förolämpat dig. Jag vill ju inte trampa någon på tårna här.)

  3. Du får säkert höra det för jämnan men sicken härlig humor du har i din skrivning! Keep it up!

    Btw, tack för rådet angående sushitekniken, har klurat länge på hur man gör sushi nyttigare!

  4. *asg* risanoretiker! Härlig blogg, så ärlig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s