Måndag hela veckan

Mitt liv ter sig tämligen likt Bill Murrays i filmen Groundhog Day. Alla dagar är ganska lika. Så till vida att det saknas helg, vardag, arbete och ledighet. Den enda skillnaden är att jag verkar få lite mer mail på vardagar och att jag ”jobbar” mer. Whatever that means, i Colting Management Corporations, värld?

Dessutom är det lättare att hitta lunchsällskap under vardagarna då helgerna tycks, för de flesta, konsumeras av samboträskens och familjeidyllens krav på umgänge. Städa vindar, gå på djurpark, tvångshångel och så vidare alltså.

Men det blir fullt ställ den här veckan! Träning, föreläsningar, ondulering och raka benen. Hur ska jag hinna? Min nya giv är nämligen att sova. Jo men visst. Det är ju så skönt. Så jag vägrar att låta mig störas innan kl 9 eller motsvarande minst nio timmars navelluddande under täcket. På det sättet har jag redan hunnit missa David o Thobbes simträning mitt i natten i morse. Alla vet ju att man blir trött av träning! Av sömn blir man pigg och rask som speakerrösten på en ohyggligt gammal SF-film!

Flickvännen är uppe och ute sedan långt om länge. Hundarna är lugna och fina. Rummet är stilla. Tanken är kontemplativ och otyglad. Världen håller sig på behörigt avstånd. Det blir lätt så när man har mobilen på ljudlös. Mina binjurar har inte varvat upp utan går på tomgång. Det lär ju inte vara så länge. Min ambitions piska kommer snart att vecklas ut och piska mina ömkliga axlar. Och det känns ju förbannat bra faktiskt! För när veden och bränslet har fått torka och vila till sig så kan det brinna utav bara helvete. Sur ved brinner dåligt.

Stenåldersträning i Borås

Stenåldersträning i Borås

På tal om ved. På söndag lyfter vi stock och sten i skogen! Då anordnar jag en ”Stenåldersträningsdag” i Borås mellan klockan 10-17. Kolla in på http://www.colting.se och anmäl på colting@telia.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s