Bloggstart; T minus 4 days!

Snart är det dags för bloggstart! Vilken bloggstart det är i ordningen för mig är något oklart då jag är en nyckernas och humörsvängningarnas man och inte är speciellt plikttrogen med saker jag inte får riktigt bra betalt för. Om det nu någonsin varit en plikt att sprida mina tankars alster till allmänhetens fromma?

Anyway, under en vecka av adrenal fatigue, möteshysteri, inrikes jetlag och ett liv i kappsäck, så kommer jag att mjuka upp bloggdelen av min hypothalamus med lite blandad kompott och växlande småhopp. Framförallt så kommer jag att, då jag besitter en närmast autistisk avsaknad av intresse, att alldeles säkert få koleriska utbrott på tekniken bakom bloggverktyget. Det är så många val. Jag vill ha en DDR-blogg. Ett val. En väg. Eine mauer!

En reaktion på ”Bloggstart; T minus 4 days!

  1. Härligt att ha dig tillbaka! Jag ser fram emot spännande läsning och obskyra bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s